Info

Hvor kører busserne fra:

Du kan se alle busholdepladserne/stoppesteder samt links til kort over områderne her: Bussen kører som rutebil, det er derfor ikke muligt at stige på andre steder end anført i køreplanen.

Ændring af billet og Afbestilling af billet:

Billetter kan uden gebyr -ændres/afbestilles op til 7 døgn før planlagt afgang. Ved ændring/afbestilling tilsendes et tilgodebevis på værdien af den købte billet. Tilgodebeviset kan bruges ved køb af billet på et andet tidspunkt til enhver afgang. Ønskes beløbet tilbagebetalt, kan dette ske mod gebyr på kr. 250,00 pr.billet-ID

Tilgodebevis:

Et tilgodebevis er en automatisk genereret kode, der består af tal og bogstaver. Tilgodebeviset er tilknyttet det mobilnummer, som den oprindelige billet blev bestilt under. Tilgodebeviset kan kun bruges sammen med dette telefonnummer. Tilgodebeviser er gyldige 1 år fra udstedelsen.

Billetter:

Hos SkiSwedenExpress.dk, skal du kun bruge den billet, som du har fået tilsendt pr. SMS eller på mail. Den skal fremvises ved indtjek til chaufføren.

Billetpriser:

Når du bestiller en billet på en given afgang, vil systemet vise dig de gældende priser for afgangen. Vores sysstem er altid opdatert med de aktuelle priser for den gældende afgang.

Unge 12-17 og Børn 0-12:

Har du bestilt en unge eller børnebillet skal du kunne fremvise gyldigt ID hvis det kræves af chaufføren. der gives rabat kontant rabat på både unge og børn. rabatten vil automatisk blive vist når du vælger rejse og deltagere.

Har du ikke modtaget din billet eller tilgodebevis?

Vær sikker på at vores emails ikke havner i din spam-mappe. Hvis din email udbyder (f.eks. Hotmail eller Gmail) tror, at vores emails er spam, vil de ikke ende i din indbakke, men derimod i en speciel spam-mappe. Du kan altid finde disse emails i dit email system.

Afgangen jeg leder efter findes ikke på siden?

Vi bestræber os på at lægge afgange op i god tid. Vi kan dog ikke altid garantere, at afgange længere ude i fremtiden end 4 måneder, vil være at finde på siden.

Mødetid før afgang:

Mødetid ved afgang er 15 min. før afgangstid.

Bagage regler:

Hver gæst kan frit medbringe et par ski, en stor kuffert eller 2 små kufferter & en håndbagage. (max 30 kg bagage pr. person). der kan tilkøbes ekstra bagage ved bestilling og køb på hjemmesiden.

Faciliteter i bussen:

Der køres normalt med 4 stjernet busser med toilet. Der kan på afgange med lavt deltagerantal køres med busser med lavere komfort. Alle vores busser røgfrie. De fleste har strømstik og USB stik, der kan dog forkomme at vi har bussen der ikke har dette. På enkelte afgange kan der forekomme busskifte.

Kvittering for køb:

Kvittering for køb fremsendes pr. mail. udover dette gælder din billet også som købsbevis.

Forsinkelse og annulering:

Forsinkelser grundet vejrlig giver ikke ret til erstatning. Der forbeholdes ret til at annullere afgange indtil 30 dage før afrejse.​

Du kan kontakte os på mail: info@veddebus.dk

Veddebus A/S er teknisk arrangør for SkiSwedenExpress.dk
Veddebus A/S
Bådehavnsgade 38
2450 København SV
CVR-nummer: 16769940